ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κομισιόν: «Ζητώ ταπεινά συγνώμη» λέει ο Επίτροπος Φιλ Χόγκαν, για να σώσει τη θέση του

Κομισιόν: «Ζητώ ταπεινά συγνώμη» λέει ο Επίτροπος Φιλ Χόγκαν, για να σώσει τη θέση του

Ο Επίτροπος Εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Φιλ Χόγκαν, δήλωσε την Κυριακή ότι «λυπάται βαθύτατα», ύστερα από το σάλο – και τα αιτήματα για παραίτησή – που ξεσήκωσε η παρουσία του σε δείπνο λέσχης γκολφ εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Χόγκαν είπε σε δήλωση που ανήρτησε στο Twitter είπε ότι επιθυμούσε να «ζητήσει συγγνώμη πλήρως και ανεπιφύλακτα» για την παρουσία του στο δείπνο της λέσχης γκολφ Oireachtas την περασμένη εβδομάδα.

«Θέλω, συγκεκριμένα, να ζητήσω συγγνώμη από τους υπέροχους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι συνεχίζουν να θέτουν τη ζωή τους στη γραμμή για την καταπολέμηση του Covid-19 και όλων των ανθρώπων που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας», είπε. «Αναγνωρίζω ότι οι ενέργειές μου άγγιξαν ευαίσθητη χορδή για τον λαό της Ιρλανδίας, κάτι για το οποίο λυπάμαι βαθιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δήλωση έρχεται αφότου ο Ιρλανδός πρωθυπουργός Μιχαήλ Μάρτιν και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Λέο Βαράντκαρ μίλησαν με τον Χόγκαν το Σάββατο και «του ζήτησαν να εξετάσει τη θέση του», σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.