ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κομισιόν: Θετικά σχόλια για τα SMS που καθιέρωσε η Ελλάδα στο lockdown

Κομισιόν: Θετικά σχόλια για τα SMS που καθιέρωσε η Ελλάδα στο lockdown

Η αποστολή σύντομου μηνύματος που καθιέρωσε η Ελλάδα κατά την εποχή της καραντίνας απέσπασε θετικά σχόλια από την Κομισιόν.

Κατά τη διάρκεια του lockdown οι πολίτες που ήθελαν να μετακινηθούν, κατ’ εξαίρεση του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στο πλαίσιο των περιορισμών για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊου, έστελναν SMS στον αριθμό 13033.

Η αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργκρέτε Βεστάγκερ, ανέφερε ότι η χώρα κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να δημιουργήσει έναν ειδικό αριθμό «όπου τα αιτήματα εξόδου των πολιτών εστάλησαν με μηνύματα και η αποδοχή του αιτήματος ερχόταν στο κινητό, ώστε όλοι να γνωρίζουν ότι έχουν την απαραίτητη άδεια όταν βγαίνουν έξω την περίοδο του lockdown. Αυτή η απλή ιδέα ενδυνάμωσε τους πολίτες και δημιούργησε εμπιστοσύνη στις ψηφιακές υπηρεσίες που η κυβέρνηση προωθεί τους τελευταίους μήνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πρόσθεσε, το παράδειγμα δείχνει ότι «ο δημόσιας τομέας μπορεί να γίνει παράγοντας θετικών αλλαγών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.