ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κομισιόν: «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι αυτό που θα αποφασίσει αν θα επιβληθούν κυρώσεις ή όχι στην Τουρκία»

Κομισιόν: «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο είναι αυτό που θα αποφασίσει αν θα επιβληθούν κυρώσεις ή όχι στην Τουρκία»

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Πίτερ Στάνο, υποστήριξε πως το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που συνεδριάζει 1η και 2η Οκτωβρίου είναι εκείνο που θα κρίνει αν θα επιβάλει ή όχι κυρώσεις στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «στο τέλος αυτή είναι απόφαση που θα λάβουν οι ηγέτες ή θα υποδείξουν την κατεύθυνση προς την οποία οι συζητήσεις και η δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία πρέπει να ακολουθήσει».

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επεσήμανε πως η ΕΕ είναι υπέρ της επίλυσης των ζητημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω του διαλόγου αλλά «αν δεν είναι δυνατή η επίλυση μέσω της συζήτησης τότε εναπόκειται στους ηγέτες να συζητήσουν προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πάνε οι σχέσεις μας με την Τουρκία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, ο κ. Στάνο χαιρέτισε τις διπλωματικές ενέργειες που στοχεύουν στην αποκλιμάκωση της κατάστασης και την έναρξη διαλόγου, εκφράζοντας την ελπίδα ου πως αυτές οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν έτσι ώστε να είναι δυνατόν να λυθούν τα ανοιχτά ζητήματα με διάλογο, με εποικοδομητική δέσμευση βασισμένη στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.