ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κομισιόν: «Λαμβάνουμε υπόψη τις επιστολές της Αθήνας για την τελωνειακή σχέση ΕΕ-Τουρκίας – Θα τις μελετήσουμε»

Κομισιόν: «Λαμβάνουμε υπόψη τις επιστολές της Αθήνας για την τελωνειακή σχέση ΕΕ-Τουρκίας – Θα τις μελετήσουμε»

Οι εκπρόσωποι της Κομισιόν επιβεβαίωσαν πως έχουν παραληφθεί οι επιστολές της Αθήνας τόσο προς τον ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ όσο και προς τον επίτροπο Διεύρυνσης Όλιβερ Βαρέλι.

«Επιβεβαιώνουμε ότι λάβαμε την επιστολή από τον υπουργό Εξωτερικών, τον κ. Δένδια, προς τον επίτροπο Βαρέλι. Αντίγραφο της επιστολής έχει σταλεί στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο, τον κ. Ντομπρόβσκις. Από την πλευρά της Κομισιόν, αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι λαμβάνουμε υπόψη την επιστολή, συμπεριλαμβανομένης της έκκλησης για νομική δράση αναφορικά με την τελωνειακή ένωση» ΕΕ-Τουρκίας, ανέφερε η εκπρόσωπος της Κομισιόν αρμόδια για θέματα Διεύρυνσης Άννα Πισονέρο και συμπλήρωσε ότι «θα το αναλύσουμε και θα απαντήσουμε αφού κάνουμε αυτή την ανάλυση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, αναφορικά με την επιστολή που εστάλη προς τον κ. Μπορέλ, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν για θέματα Εξωτερικών Υποθέσεων, Πίτερ Στάνο, σημείωσε ότι «θα δώσουμε προσοχή στην επιστολή και εν συνεχεία θα δράσουμε και θα απαντήσουμε αναλόγως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.