ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Θα περιορίσουμε τις εξαγωγές εμβολίων»

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Θα περιορίσουμε τις εξαγωγές εμβολίων»

Για πιο αυστηρούς περιορισμούς αναφορικά με τις εξαγωγές εμβολίων κατά του κορωνοϊού έκανε λόγο την Τετάρτη 17 Μαρτίου η Κομισιόν δια στόματος Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξάγει εμβόλια προς υποστήριξη της παγκόσμιας συνεργασίας. Όμως, οι ανοιχτοί δρόμοι είναι δύο κατευθύνσεων» ήταν το μήνυμα της προέδρου της Κομισιόν στο πλαίσιο της παρουσίας της πρότασης της Επιτροπής για το ψηφιακό πιστοποιητικό.

«Αν χρειαστεί, θα σκεφτούμε πως να προσαρμόσουμε τις εξαγωγές μας με βάση την αμοιβαιότητα και, στην περίπτωση χωρών με υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού από εμάς, την αναλογικότητα» διεμήνυσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Εξάγουμε πολλά εμβόλια προς χώρες που παράγουν και οι ίδιες. Είναι μία πρόσκληση προς αυτές να είναι ανοικτές στην αποστολή εμβολίων προς την Ευρωπαϊκή Ενωση. Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα, ώστε να διασφαλίσουμε ότι η Ευρώπη θα λάβει αυτό που της αναλογεί» δήλωσε η πρόεδρος της Κομισιόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, η πρόεδρος της Επιτροπής τόνισε ότι θα προτείνει στους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να έχουν ανοικτές όλες τις επιλογές ώστε να διασφαλίσουν ότι θα επιταχυνθεί ο εμβολιασμός των Ευρωπαίων πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.