ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Το φθινόπωρο η Ιταλία θα χρεοκοπήσει»

«Το φθινόπωρο η Ιταλία θα χρεοκοπήσει»

Η χρεωκοπία της Ιταλίας πλησιάζει σύμφωνα με τον επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S), Μπέπε Γκρίλο. Παράλληλα επιμένει στην άποψή του πως η επανεκλογή του Τζόρτζιο Ναπολιτάνο είναι ένα «πονηρό πραξικόπημα».

Μιλώντας στην Bild ο ηθοποιός-κωμικός υποστήριξε πως «το φθινόπωρο η Ιταλία θα χρεοκοπήσει», λέγοντας συγκεκριμένα πως «τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο θα τελειώσουν τα χρήματα του δημοσίου και τότε θα είναι δύσκολο να μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις».

Χαρακτήρισε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως «τελειωμένη υπόθεση», ενώ όσον αφορά την επανεκλογή του Ναπολιτάνο στην προεδρία της Δημοκρατίας, ο Γκρίλο σχολίασε ότι «αποτελεί μέρος της προσπάθειας που καταβάλλει η ιταλική πολιτική τάξη για να καταφέρει να επιβιώσει» και επανέλαβε την άποψή του ότι «πρόκειται για ένα πονηρό πραξικόπημα».

«Στο ιταλικό κοινοβούλιο διατηρούν την θέση τους τριάντα βουλευτές και γερουσιαστές που καταδικάσθηκαν για σοβαρά αδικήματα. Εγώ θέλω να μας κυβερνούν έντιμα άτομα, με γνώσεις και επαγγελματισμό. Υπό αυτή την έννοια, θα έβλεπα ευνοϊκά μια γερμανική εισβολή στην Ιταλία», είπε ο Ιταλός ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.