Αλβανία: Έκλεψαν οστά Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών

Αλβανία: Έκλεψαν οστά Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα προ λίγων ημερών στο χωριό Βοδίνο Δρόπολης, καθώς άγνωστο άνοιξαν το μνημείο που βρίσκεται στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και έκλεψαν τα οστά τριών Ελλήνων Αρτινών πεσόντων στρατιωτών!

Σύμφωνα με Αλβανίδα δημοσιογράφο του BalkanWeb, το τελευταίο διάστημα είχαν εμφανιστεί στο χωριό άτομα που έλεγαν ότι εκπροσωπούσαν την Κοινή Επιτροπή Αναζήτησης Οστών και υποστήριζαν ότι πρέπει να απομακρυνθούν τα οστά των τριών στρατιωτών.

Άπαντες στο χωριό αρνήθηκαν να συλήσουν ένα μνημείο που χτίστηκε μετά τον ελληνο-ιταλικό πόλεμο και λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της περασμένης Παρασκευής, οι κάτοικοι βρήκαν το μνημείο ανοιχτό και τα οστά εξαφανισμένα.

Σύμφωνα με το himara.gr oι θαμμένοι ήρωες ήταν oi: Ιωάννης Μπουραντάς από το Κομπότι της Άρτας, Στέφανος Γραβιάς από την Σγάρα Καταρράκτη Άρτας και Χρήστος Στάμος από την Άγναντα της Άρτας.

Η Εισαγγελία Αργυροκάστρου ερευνά το θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.