Σοκ, οι Αλβανοί έχτισαν είσοδο εκκλησίας στη Πρεμετή και η απάντηση των Ελλήνων

Σοκ, οι Αλβανοί έχτισαν είσοδο εκκλησίας στη Πρεμετή και η απάντηση των Ελλήνων

Σε μεσαιωνικά μέτρα, που θυμίζουν την εποχή της σκληρής Οθωμανικής δουλείας, προχώρησε το Αλβανικό Καθεστώς στην Πρεμετή της Βορείου Ηπείρου,χτίζοντας κυριολεκτικά τις εισόδους του Ορθόδοξου Ιερού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου, αφούπρώτα άρπαξε από μέσα τα ιερά και τα όσιά μας!

Στην Πρεμετή εφαρμόστηκε oργανωμένο Αλβανικό Σχέδιο, μελετημένο άριστα ως την τελευταία του λεπτομέρεια από την Αλβανική Αστυνομία που το επόπτευε μέχρι το τέλους, με ανάμειξη ιδιωτικού “στρατού” και Δημοτική υποστήριξη, για την ολοκληρωτική απαγόρευση λειτουργίας της Ορθόδοξης Εκκλησίας!

Και ενώ στα παλιά χρόνια οι δυνάστες χτίζαν τους εχθρούς τους στα υπόγεια των πύργων τους, στα σύγχρονα ο Αλβανικός εθνικισμός και οι τύραννοι των Τιράνων, χτίζουν τις Ορθόδοξες Εκκλησίες μας μετά το κούρσεμα!

Για να δείτε αναλυτικά το τι αίσχη κάνουν οι Αλβανοί αυτό ειναι το link http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/08/blog-post_19.html

Και η  σημερινή απάντηση των Ελλήνων

Όλα για όλα τα έπαιξαν σήμερα οι Ορθόδοξοι της Πρεμετής οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς σήμερα μπροστά στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου για να πραγματοποιήσουν ειρηνική διαμαρτυρία. Όπως θα δείτε και στα βίντεο τα αίματα άναψαν όταν κάποιοι Αλβανοί σεκιουριτάδες θέλησαν να πουλήσουν τσαμπουκά με αποτέλεσμα δεκάδες πιστοί και ιερείς να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να μην υπολογίζουν κανέναν. Σαν αποτέλεσμα οι Αλβανοί νταήδες εκδιώχθηκαν κακήν κακώς και η εκκλησία επανήλθε στα χέρια των πιστών!

Πηγή Ελεύθερη Σκέψη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.