ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σερβία: Προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών

Σερβία: Προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών

Το προεδρείο του ισχυρότερου κόμματος του κυβερνητικού συνασπισμού της Σερβίας, του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος (SNS), σε συνεδρίασή του χθες, στο Βελιγράδι, υιοθέτησε την πρόταση του ηγέτη του κόμματος, Αλεξάνταρ Βούτσιτς για προκήρυξη πρόωρων βουλευτικών εκλογών στη χώρα.

Μία μέρα νωρίτερα, το Σάββατο, οι αντιπρόσωποι του Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος, ομόφωνα, στην εκλογική συνέλευση που διεξήχθη στο Βελιγράδι επανεξέλεξαν τον Αλεξάνταρ Βούτσιτς πρόεδρο του κόμματος.

Τον κ. Βούτσιτς στήριξαν σε ανοιχτή ψηφοφορία και οι 3.805 αντιπρόσωποι.

«Όλοι οι υπουργοί είναι υπό παραίτηση. Όχι επίσημα, αλλά στην πραγματικότητα είναι υπό παραίτηση», ανέφερε ο κ. Βούτσιτς, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της σερβικής κυβέρνησης σε δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό B92 του Βελιγραδίου.

«Είναι αναγκαίες γρήγορες μεταρρυθμίσεις κι αυτό μπορούμε να το επιτύχουμε με καθαρή εντολή», τόνισε και διέψευσε αναφορές των ΜΜΕ ότι έχει ήδη συμφωνηθεί η σύνθεση της νέας κυβέρνησης.

Οι πολίτες θα αποφασίσουν αν επιθυμούν γρήγορες αλλαγές ή αν είναι δυσαρεστημένοι με τα όσα κάναμε, σημείωσε ο κ. Βούτσιτς.

Απαντώντας στην ερώτηση, αν ο πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάτσιτς, αρχηγός του Σερβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (SPS), δεν επιτέλεσε ικανοποιητικά το έργο του ως επικεφαλής της κυβέρνησης, ο κ. Βούτσιτς απάντησε πως δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.