Ε.Ράμα: «Η Αλβανία θα υποδεχτεί ιταλικές εταιρείες, με μίσθωση του ενός ευρώ»

Ε.Ράμα: «Η Αλβανία θα υποδεχτεί ιταλικές εταιρείες, με μίσθωση του ενός ευρώ»

Να επενδύσουν στην Αλβανία, προέτρεψε τους Ιταλούς επιχειρηματίες ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, διασφαλίζοντας παράλληλα αιώνιες συμβάσεις και ενοικίαση 1 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για κτίρια και συγκροτήματα κρατικής ιδιοκτησίας.

Ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας προέβη στις δηλώσεις αυτές κατά τη διάρκεια συνάντησης με Ιταλούς επιχειρηματίες σήμερα στο Μιλάνο.

«Η Αλβανία είναι έτοιμη να υποδεχτεί ιταλικές εταιρείες, με μίσθωση του ενός ευρώ», δήλωσε ο Εντι Ράμα.

«Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τους επιχειρηματίες, με την παροχή των υφιστάμενων κτιρίων όπως αποθήκες, στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις θα ενοικιαστούν για ένα μόνο ευρώ, και αιώνιες σύμβάσεις» είπε ο κ. Ραμα, όπως ανέφερε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, Ansa.

Το πρόγραμμα που ονομάζεται «Αλβανία 1 ευρώ» ήταν μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα αρκετά χρόνια πριν, για την προσέλκυση ξένων επενδυτών στην χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.