ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγγραφο ντοκουμέντο: Πώς ο Ε.Βενιζέλος αναγνώρισε το κράτος του Κοσόβου!

Έγγραφο ντοκουμέντο: Πώς ο Ε.Βενιζέλος αναγνώρισε το κράτος του Κοσόβου!

Ενα έγγραφο με το οποίο αναγνωρίζεται de facto από την Ελλάδα το αλβανικό Κόσοβο ως ανεξάρτητο κράτος την ίδια στιγμή που … ο υπουργός Εξωτερικών Ε.Βενιζέλος “κανονιοβολεί” την Μόσχα για την ένωση με την Κριμαία, φέρνει στην δημοσιότητα το defencenet.gr.

Στο έγγραφο αναγνωρίζονται πλέον τα “διαβατήρια” των Αλβανών του Κοσόβου και με τον τρόπο αυτό αλλάζει η επί 15ετίας ελληνική πολιτική ποτυ επ΄ρρριπτε τα τετελεσμάν των βομβαρδισμών του 1999.

Ήδη η Σερβία μέσω δημλοσιεύμετος της  σερβικής «Τέλεγκραφ», εκφράζουν την πικρία τους από την εγκατάλειψη των Ελλήνων μέσω της απόφασης του Ε.Βενιζέλου να αναγνωρίσει η Ελλάδα τα διαβατήρια του ψευδοκράτους Κοσσόβου.

«Αυτό που φαινόταν αδύνατο να γίνει, συνέβη: Οι Έλληνες αναγνωρίζουν τα διαβατήρια του Κοσσυφοπεδίου!», σημειώνει με φανερή αγανάκτηση η σερβική «Τέλεγκραφ».

«Ο αναπληρωτής πρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, επιβεβαίωσε ότι η χώρα του έχει αποφασίσει να δεχθεί τις βίζες Σένγκεν και τα διαβατήρια του Κοσσυφοπεδίου και με τον τρόπο αυτόν δεν θα επιβραδύνει το δρόμο του Κοσσυφοπεδίου στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε αδέλφια!», συμπληρώνει το σερβικό δημοσίευμα.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα έχει ισχύ από τις 20 Μαρτίου. Η Ελλάδα, μέχρι τώρα τουλάχιστον ήταν μία από τις πέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που δεν αναγνωρίζουν την παράνομη ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου.

Ο Ε. Βενιζέλος έχει δηλώσει ότι αν και η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει επίσημα το Κοσσυφοπέδιο, δεν θα … επιβραδύνει (!) το δρόμο του ψευδοκράτους προς την Ευρώπη…

Την ίδια στιγμή προέβαινε σε δήλωση αποδιοκιμασίσας προς την Ρωσία για την ένωση με την Κασπία, η οποία έγιονε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα (με εξαίρεση την χθεσινή προβοκάτισα) και με ένα πεντακάθαρο δημοψήφισμα και υποστήριζε ότι “Οι κυρώσεις δείχνουν την αποφασιστικότητα της ΕΕ κατά της Μόσχας”!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.