ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βιβλική η καταστροφή στην Σερβία [εικόνες, βίντεο]

Βιβλική η καταστροφή στην Σερβία [εικόνες, βίντεο]

Η Σερβία προσπαθεί να συνέλθει από τις πληγές που τις άφησαν οι πρωτοφανείς πλημμύρες που έχουν πλήξει την χώρα.

Η καταστροφή από την υπερχείλιση του ποταμού Σάβου αποτέλεσε ένα μεγάλο πλήγμα για τη Σερβία και θα απαιτηθούν τουλάχιστον 4 με 5 χρόνια για να αποκατασταθεί η γεωργία στη χώρα.Τουλάχιστον 20 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους και περίπου 10.000 να έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους.

Ο στρατός και οι διασώστες χρησιμοποιούν βάρκες και ελικόπτερα για να απεγκλωβίσουν εκατοντάδες εγκλωβισμένων ενώ η Ρωσία έχει στείλει μέχρι στιγμής βοήθεια με την χρήση 4 αεροσκαφών Il-76 και διασωστών από τις δυνάμεις τις EMERCOM που μέχρι στιγμής έχουν διασώσει πάνω από 250 ανθρώπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.