ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συλλυπητήρια του αλβανικού ΥΠΕΞ για δολοφονία Σκοπιανού

Συλλυπητήρια του αλβανικού ΥΠΕΞ για δολοφονία Σκοπιανού

Τη λύπη του για τη δολοφονία ενός νεαρού στον δήμο Γκιόργκε Πέτροφ των Σκοπίων εξέφρασε το υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, καταδικάζοντας την ενέργεια αυτή.Εξέφρασε, επίσης, τη βαθιά ανησυχία του για τις προσπάθειες, όπως αναφέρει, να μετατραπεί μια εγκληματική πράξη σε εθνοτικές συγκρούσεις και μίσος με επιθέσεις κατά της αλβανικής κοινότητας.

“Τέτοια γεγονότα, που οξύνουν τις διεθνοτικές σχέσεις σε βάρος της συνύπαρξης μεταξύ των δύο λαών, πρέπει να λάβουν την απάντηση που τους αξίζει, από όλους τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της χώρας” αναφέρει σε ανακοίνωσή του το αλβανικό ΥΠΕΞ.

Το αλβανικό υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει, παράλληλα, την ταχεία αντίδραση των αρχών της ΠΓΔΜ και ενθαρρύνει την ενδελεχή έρευνα και την παραπομπή ενώπιον της δικαιοσύνης των υπεύθυνων για τις καταστροφές που υπέστησαν οι περιουσίες των Αλβανών κατοίκων της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 19ης Μαΐου, στον συγκεκριμένο δήμο των Σκοπίων, νεαρός σλαβικής καταγωγής μαχαιρώθηκε από άτομο αλβανικής εθνικής καταγωγής, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ακολούθησαν εθνοτικές συγκρούσεις στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.