Ράμα: «Είμαι υπερήφανος για ό,τι καταφέραμε όλοι μαζί»

Ράμα: «Είμαι υπερήφανος για ό,τι καταφέραμε όλοι μαζί»

Ο Αλβανός πρωθυπουργός για τη χορήγηση στην Αλβανία καθεστώτος υποψήφιας για ένταξη στην Ε.Ε.

Ο Επίτροπος της ΕΕ, αρμόδιος για τη Διεύρυνση, Στέφαν Φούλε επιβεβαίωσε πρώτος την είδηση, πως το Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισε να χορηγηθεί στην Αλβανία καθεστώς υποψήφιας για ένταξη χώρας.

Οι υπουργοί Εξωτερικών των 28 χωρών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισαν ομόφωνα να εγκρίνουν την έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να χορηγηθεί στην Αλβανία το καθεστώς υποψήφιας χώρας.

Ο Επίτροπος Στέφαν Φούλε, δήλωσε ότι «οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες της Αλβανίας αναγνωρίζονται και ενθαρρύνεται η χώρα να συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση».

Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Δανία, χώρες που πρότειναν να αναβληθεί η χορήγηση του καθεστώτος το περασμένο Δεκέμβριο, ψήφισαν υπέρ.

Ο Αλβανός Πρωθυπουργός, Έντι Ράμα που δημοσιεύει μια φωτογραφία από τις αντικομμουνιστικές διαδηλώσεις του ’90, σε ανάρτησή του στο Twitter γράφει:

«Μόλις μίλησα με τον Στέφαν Φούλε, και είμαι υπερήφανος για ό,τι καταφέραμε όλοι μαζί… Ευχαριστώ, και την ευγνωμοσύνη μου σε όλους σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.