«Προδότη» φώναζαν στον πρόεδρο της Σερβίας οι Σέρβοι του Κοσόβου [βίντεο]

«Προδότη» φώναζαν στον πρόεδρο της Σερβίας οι Σέρβοι του Κοσόβου [βίντεο]

Προδότη χαρακτήρισαν τον πρόεδρο της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, οργισμένοι Σέρβοι του Κοσόβου κατά τη διάρκεια της πρώτης του επίσκεψης στο Κόσοβο.

Ο Νίκολιτς εκφωνούσε ομιλία μπροστά σε ένα πλήθος περίπου 1.000 Σέρβων Κοσοβάρων αφού πρώτα κατέθεσε ένα στεφάνι με λουλούδια σε μνημείο για τη μάχη του Κόσοβο Πόλτζε που έχασαν οι Σέρβοι το 1389 από τους Οθωμανούς.Ωστόσο, την ομιλία του προέδρου διέκοψαν μερικές εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι άρχισαν να τον γιουχάρουν, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, προδότη.

«Πρόδωσες το Κόσοβο!», «Προδότη! Προδότη!», φώναζε το πλήθος προς τον Νίκολιτς, ο οποίος αναγκάστηκε να συντομεύσει την ομιλία του.

Οι διαδηλωτές καταγγέλλουν την ιστορική συμφωνία που υπέγραψαν πρόσφατα Σερβία και Κόσοβο και η οποία στοχεύει στη βελτίωση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.