ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ε.Ε. «Προκλητική ενέργεια η σημαία της “μεγάλης Αλβανίας”»

Ε.Ε. «Προκλητική ενέργεια η σημαία της “μεγάλης Αλβανίας”»

Την «απογοήτευση» της Ευρωπαϊκής Ένωσης για όσα συνέβησαν χθες βράδυ στο Βελιγράδι και οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα Σερβία-Αλβανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016, εξέφρασε η εκπρόσωπος Τύπου της ευρωπαϊκής διπλωματίας.

Η Μάγια Κοτσίγιαντσιτς έκανε λόγο για «πράξη πρόκλησης», αναφερόμενη στη σημαία με το χάρτη της «μεγάλης Αλβανίας», η οποία υψώθηκε με τηλεχειριζόμενο ελικοπτεράκι πάνω από το στάδιο της Παρτιζάν και οδήγησε στη σύρραξη των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

«Είμαστε απογοητευμένοι από τη διακοπή του αγώνα εξαιτίας μίας προκλητικής ενέργειας» ανέφερε η κυρία Κοτσίγιαντσιτς και πρόσθεσε ότι «… εκτιμούμε ότι οι σερβικές αρχές αντιμετώπισαν την κατάσταση με επαγγελματισμό».

«Πιστεύουμε ότι η πολιτική δεν πρέπει να ασκείται με προκλήσεις στα στάδια και, σε αυτό το πλαίσιο, υπογραμμίζουμε ιδιαίτερα τη σημασία της περιφερειακής συνεργασίας και της προγραμματισμένης επίσκεψης (στο Βελιγράδι) του Αλβανού πρωθυπουργού Ράμα, τις προσεχείς ημέρες» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έντι Ράμα πρόκειται να επισκεφθεί τη σερβική πρωτεύουσα στις 22 Οκτωβρίου, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη πρωθυπουργού της Αλβανίας στο Βελιγράδι ύστερα από 68 χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.