ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γ. Μπουτάρης: «Να γίνει το παιχνίδι Αλβανίας-Σερβίας στη Θεσσαλονίκη»

Γ. Μπουτάρης: «Να γίνει το παιχνίδι Αλβανίας-Σερβίας στη Θεσσαλονίκη»

Στη Θεσσαλονίκη προτείνει να διεξαχθεί ο αγώνας Σερβίας- Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro, ο οποίος διεκόπη λόγω επεισοδίων, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι το ουδέτερο έδαφος το οποίο θα επιλεγεί για τη διεξαγωγή του αγώνα, θα μπορούσε να είναι η Θεσσαλονίκη.

«Εγώ πρότεινα στον Τζιτζικώστα να είναι η Θεσσαλονίκη η πόλη που θα φιλοξενήσει τον αγώνα, αφού και η UEFA είπε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Το πρότεινα αυτό για να φανεί ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη συμφιλίωσης» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγώνα Σερβίας- Αλβανίας, χαρακτήρισε κατάπτυστο γεγονός την εμφάνιση της σημαίας της μεγάλης Αλβανίας και σημείωσε ότι κινήσεις σαν κι αυτές προκαλούν προβλήματα και στην Ελλάδα, με τους Τσάμηδες.

Βέβαια ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν είπε πως θα εγγυηθεί την ασφάλεια του αγώνα. Με αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες θα κατακλύσουν την πόλη, αναστατώβνοντας τη ζωή των κατοίκων;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μας φτάνουν δηλαδή οι εσωτερικές αθλητικές αναταραχές τώρα θέλουμε να μεταρτρέψουμε την Θεσσσαλονίκη σε… διαβαλκανικό κέντρο επεισοδίων;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.