ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σερβία: Αυτός είναι ο συνεργάτης του αδελφού του Αλβανού πρωθυπουργού για την προβοκάτσια στον αγώνα [εικόνες]

Σερβία: Αυτός είναι ο συνεργάτης του αδελφού του Αλβανού πρωθυπουργού για την προβοκάτσια στον αγώνα [εικόνες]

Ενας 32χρονος Αλβανός, κάτοικος Ιταλίας είναι ο άνθρωπος που έβαλε φωτιά στα Βαλκάνια. 

Ο Ισμαΐλι Μορινάι, ορειβάτης και αναρριχητής είναι σύμφωνα με την «Kurir» ο πρωταγωνιστής για την… έναρξη των επεισοδίων στο ματς της προηγούμενης Τρίτης. Ο 32χρονος πέρασε τα σύνορα στις 11 Οκτωβρίου χάρη στις ιταλικές πινακίδες του αυτοκινήτου του. Ο Αλβανός με το παρατσούκλι «Μπαλίστα» έμεινε σε έναν ξενώνα απέναντι από το γήπεδο και είχε όλο τον χρόνο να οργανώσει την επιχείρηση – σημαία! 

Οι Σέρβοι δήλωσαν πως συνεργάστηκε άψογα με τον αδελφό του Πρωθυπουργού της Αλβανίας, Ορφι Ράμα, ο οποίος είχε την εποπτεία μέσα από το γήπεδο. 

Ο Μορινάι ανέβασε φωτογραφίες μετά την επιστροφή του από το Βελιγράδι μαζί με τον “Πρίγκηπα της Αλβανίας”, Λέκα Ζόγκου. 

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο 32χρονος είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του πεποιθήσεις, πέρσι είχε προκαλέσει προβλήματα στους Σλοβένους ανεβαίνοντας στα κάγκελα με τεράστια σημαία της Αλβανίας, ενώ έχει φωτογραφηθεί μπροστά από τον τάφο του Saban Poluza, αλλά και μπροστά από φωτογραφία ενός εκ των ιδρυτών του UCK, Αντέμ Γιασάρι.  Αυτός είναι ο υπεύθυνος για τα επεισόδια στο Σερβία-Αλβανία

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.