ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι Τούρκοι χρηματοδοτούν την κατασκευή του μεγαλύτερου τζαμιού στην Αλβανία

Οι Τούρκοι χρηματοδοτούν την κατασκευή του μεγαλύτερου τζαμιού στην Αλβανία

«Μέσα σε μια τριετία οι πιστοί μουσουλμάνοι των Τιράνων, θα μπορούν να προσεύχονται στη λεωφόρο  «Των Μαρτύρων του Έθνους» [«Dëshmorët e Kombit»], γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

Η Τουρκία αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός τζαμιού στην πόλη των Τιράνων, το οποίο σύμφωνα με το ‘oranews’ θα είναι το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια.

Η είδηση –συνεχίζει το δημοσίευμα- ανακοινώθηκε από τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Σύμφωνα με αυτά, η απόφαση ελήφθη από την τουρκική Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων, αξιολογώντας ότι στην αλβανική πρωτεύουσα δεν υπάρχει μεγάλος αριθμός τζαμιών.

Το νέο τζαμί των Τιράνων, θα έχει τέσσερις μιναρέδες και θα έχει χωρητικότητα 4.500 πιστών στο εσωτερικό του, όπως αναφέρεται.

ΠΗΓΗ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.