Αλβανία: Τραπεζικός έκλεβε χρήματα από το Εθνικό Θησαυροφυλάκιο για να τζογάρει!

Αλβανία: Τραπεζικός έκλεβε χρήματα από το Εθνικό Θησαυροφυλάκιο για να τζογάρει!

Δεν ήταν οι κάμερες ασφαλείας που έβγαλαν στο φως την δράση του Αλβανού εργαζομένου στην Κεντρική Τράπεζα της Αλβανίας, αλλά ο ίδιος ο διευθυντής, που παραδέχθηκε στον διοικητή της τράπεζας ότι έκλεβε χρήματα από το θησαυροφυλάκιο της χώρας για να τα παίζει στο στοίχημα.

Τον Ιούλιο, ο Ardian Bitraj παραδέχθηκε στον επικεφαλής του ότι είχε κλέψει περί τα 6,5 εκατ. δολάρια, γεμίζοντας τα άδεια κουτιά των χρημάτων που έπαιρνε με βιβλία.

Μετά την μαρτυρία του υπαλλήλου, η αλβανική αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 18 άλλων ατόμων, οι οποίοι είχαν το ίδιο πάθος με τον Bitraj, τον τζόγο, ενώ έχασε την θέση του και ο διοικητής της αλβανικής κεντρικής τράπεζας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Reuters, όλα άρχισαν τον Μάιο του 2010, όταν ο Bitraj, διευθυντής του τμήματος του θησαυροφυλακίου της κεντρικής τράπεζας της Αλβανίας, άνοιξε το πρώτο, ξύλινο κιβώτιο, όπου φυλάσσονται τα χρήματα του αλβανικού κράτους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.