ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΔΝΤ και ΕΕ στη Ρουμανία για έλεγχο

ΔΝΤ και  ΕΕ στη Ρουμανία για έλεγχο

Εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ξεκίνησαν σήμερα επίσκεψη μιας εβδομάδας στη Ρουμανία για να συζητήσουν με τις ρουμανικές αρχές τα πρόσφατα οικονομικά γεγονότα και τις εξελίξεις στις μεταρρυθμίσεις στη χώρα.

Η αντιπροσωπεία του ΔΝΤ και της ΕΕ δεν προτίθεται να ανακοινώσει  δημόσια τα αποτελέσματα των επισκέψεων τους, λόγω των επικείμενων εκλογών στις 9 Δεκεμβρίου.

Εμπειρογνώμονες από το ΔΝΤ και την ΕΕ θα επιστρέψουν στη Ρουμανία μετά το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης να διαπραγματευτούν με τις νέες αρχές τα αναγκαία μέτρα στο πλαίσιο της δέσμευσης του Βουκουρεστίου τους διεθνείς πιστωτές του, σημειώνει χαρακτηριστικά το γαλλικό πρακτορείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.