ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καναδέζικη εταιρεία ψάχνει για πετρέλαιο στην Αλβανία

Καναδέζικη εταιρεία ψάχνει για πετρέλαιο στην Αλβανία

Στο χωριό Juban της επαρχίας Gur i Zi στη Σκόνδρα αναμένεται να αρχίσουν σύντομα εργασίες για το άνοιγμα μιας πετρελαιοπηγής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια καναδέζικη εταιρεία, η οποία ειδικεύεται σε έρευνες και γεωτρήσεις για πετρέλαιο, θα ξεκινήσει σύντομα συγκεκριμένες εργασίες στην περιοχή σύμφωνα με  την ιστοσελίδα aftonomi.gr

 Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας έχει ολοκληρωθεί η μελέτη της περιοχής και έχουν καταλήξει στο σημείο όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την εξόρυξη πετρελαίου.

 Τον Μάιο του τρέχοντος έτους ολοκληρώθηκε η κατασκευή του οδικού δικτύου που οδηγεί στην τοποθεσία όπου θα ξεκινήσει η εξόρυξη πετρελαίου και σύμφωνα με ειδικούς και εκπροσώπους της εταιρείας αυτή την στιγμή εκτελούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες, λαμβανομένων υπόψη των περιβαλλοντικών αδειών, την άδεια κατασκευής κλπ.

Η εξόρυξη πετρελαίου θα πραγματοποιηθεί μόνο στην περιοχή Jubani και δεν πρόκειται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Σκόδρας, αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.