ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Τρομοκρατική απειλή” δηλώσεις του Ρουμάνου αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών

“Τρομοκρατική απειλή”  δηλώσεις του  Ρουμάνου αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών

Η Ρουμανία δεν εξαιρείται από τον κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης, τόνισε ο διευθυντής της ρουμανικής υπηρεσίας πληροφοριών (SRI) Γκεόργκε Μάιορ μιλώντας για την πιθανότητα τρομοκρατικών ενεργειών  εν μέσω των εξελίξεων στη Λωρίδα της Γάζας.

«Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί και να δίνουμε σημασία όταν αναλύουμε τέτοιες εξελίξεις. Πρόσφατα είπα ότι δεν εξαιρούμαστε από τέτοια γεγονότα, από μία τρομοκρατική απειλή. Ο κίνδυνος θα αυξηθεί πολύ στο μέλλον τόσο λόγω της κινητικότητας προσώπων όσο και της ανάμειξης της Ρουμανίας διάφορες ευαίσθητες δράσεις» δήλωσε ο αρχηγός της ρουμανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Σημείωσε δεν πρέπει να λησμονείται η παρουσία της Ρουμανίας στο Αφγανιστάν και σε άλλες περιοχές κρίσεων και τόνισε ότι απαιτούνται μέσα, ώστε να αποφευχθούν οι κίνδυνοι.

Αυτή είναι η λέξη κλειδί: η πρόληψη, είπε προσθέτοντας ότι είναι αναγκαία η διάθεση πόρων για το σκοπό αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.