ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρώην ΥΠΕΞ Αλβανίας ειρωνεύεται τον Μπερίσα: Ο άνθρωπος που χάρισε την θάλασσα, ζητάει τώρα σύνορα μέχρι την Πρέβεζα;

Πρώην ΥΠΕΞ Αλβανίας ειρωνεύεται τον Μπερίσα: Ο άνθρωπος που χάρισε την θάλασσα, ζητάει τώρα σύνορα μέχρι την Πρέβεζα;

Σε μια συνέντευξη για την εφημερίδα Shqiptarja.com, κληθείς να σχολιάσει τις εθνικιστικές δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού, η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Άρτα Ντάντε δήλωσε ότι “στα χέρια του Σαλί Μπερίσα, το χαρτί του εθνικισμού έχει σκιστεί”.

Υπενθυμίζει μεταξύ άλλων πως ο Σαλί Μπερίσα σήμερα επαινεί τον πρώην πρωθυπουργό του Κοσόβου Haradinaj που αθωώθηκε από τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου ενώ πριν από κάποια χρόνια “είχε χαρακτηρίσει το UÇK ως μια ομάδα τρομοκρατών αποτελούμενη από μαρξιστές-λενινιστές, λαθρεμπόρους και μέλη του οργανωμένου εγκλήματος, χρηματοδοτούμενοι από το UDB για να χαλάσουν την εικόνα των Αλβανών”.

“Ο ίδιος ο Σαλί Μπερίσα ως πρωθυπουργός της χώρας υπέγραψε μέσω του Υπουργού Εξωτερικών την διμερή συμφωνία όπου παραβιάζονταν σοβαρά η εδαφική ακεραιότητα της Αλβανίας, χαρίζοντας ολόκληρα υδρόβια εδάφη στη νότιο γείτονά μας, την Ελλάδα“, επισημαίνει η Ντάντε.

“Ένας άνθρωπος που χάρισε τη θάλασσα να βγει τώρα και να ισχυρίζεται πως ζητάει την Πρέβεζα, είναι το λιγότερο έλλειψη σοβαρότητας” πρόσθεσε η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Άρτα Ντάντε, ενώ χαρακτήρισε τις δηλώσεις αυτές ως μια στιγμή παραφροσύνης του αλβανού πρωθυπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.