Οι Σοσιαλιστές της Αλβανίας πιστεύουν και αυτοί στην “εθνική” ένωση

Οι Σοσιαλιστές της Αλβανίας πιστεύουν και αυτοί στην “εθνική” ένωση

 Ως ‘ασυναρτησίες’ καθόρισε το μέλος εργασίας  Σοσιαλιστικού Κόμματος,  Μιλένα Χαρίτο, τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα σε συνέντευξη Τύπου.

«Αυτό είναι μία ακόμη απόδειξη γιατί πρέπει να γίνει σίγουρα πολιτική αλλαγή στην Αλβανία. Η κυβέρνηση του Μπερίσα είναι χωρίς όραμα, χωρίς σχέδιο και χωρίς κάποιο επίτευγμα. Η κυβέρνηση αυτή θα αφήσει την Αλβανία, χειρότερη από ό, τι την παρέλαβε», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

«Σήμερα το Σοσιαλιστικό Κόμμα υπόσχεται ότι θα αλλάξει το φορολογικό σύστημα,  χωρίς οριζόντιες αμοιβές με μια δίκαιη φορολόγηση. Όποιος  κερδίζει περισσότερα θα πληρώνει περισσότερα και όποιος κερδίζει λιγότερα θα πληρώνει λιγότερα»

«Θα προωθήσουμε και εμείς την ιδέα της εθνικής ενότητας, αλλά όχι με τους τρόπους του παλιού λαϊκού εθνικισμού, επειδή υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε εμάς και  αυτούς που βρίσκονται στην κυβέρνηση σήμερα. Ζούμε στο παρόν για το μέλλον και δεν ζούμε στο παρελθόν για το παρελθόν», δήλωσε η Χαρίτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.