Ζάεφ: «Ψηφίστε τη συμφωνία, ό,τι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα»

Ζάεφ: «Ψηφίστε τη συμφωνία, ό,τι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα»

«Ψηφίστε τη συμφωνία, ό,τι ευχηθήκαμε έγινε πραγματικότητα» ανέφερε χθες το βράδυ ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ σε δηλώσεις του σε εκδήλωση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Δώστε τέλος στην απομόνωση… Με τη συμφωνία έχουμε οφέλη από τη συνεργασία με τους γείτονες, που από εχθροί έγιναν φίλοι της ‘’Μακεδονίας’’» ανέφερε ο Ζάεφ για την Ελλάδα.

«Η συμφωνία ανοίγει τις θύρες του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στη χώρα μας. Με την επίτευξη της συμφωνίας καταδείξαμε τη δημοκρατική μας ωριμότητα. Ευρωπαϊκούς τρόπους. Και η διεθνής κοινότητα το αναγνώρισε αυτό, και η χώρα μας έχει ειλικρινείς φίλους σε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός της χώρας και αναφερόμενος σε όσους τάσσονται κατά είπε:

«Έτσι ειλικρινά δεν γνωρίζω ποιος και γιατί θα μποϊκοτάρει το δημοψήφισμα. Θα μποϊκοτάρουν εναντίον των εαυτών τους και όσων πετύχαμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε ο σκοπιανός πρωθυπουργός «οι πολίτες κάνουν σοφές αποφάσεις γιατί αγαπούν την πατρώα γη, και έχουν ευθύνη για τα παιδιά τους (…) Οι πολίτες θα πάρουν μια ιστορική απόφαση για το μέλλον τους και την πατρίδα τους… «Πολίτες, μη φοβάστε, ελάτε να ψηφίσετε χωρίς αμφιβολίες γιατί δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.