ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Πονηριές» Ζάεφ: Μεταθέτει την ψηφοφορία των Πρεσπών για άλλη ημέρα

«Πονηριές» Ζάεφ: Μεταθέτει την ψηφοφορία των Πρεσπών για άλλη ημέρα

Μια χρονική «τρίπλα» επιχειρεί ο Ζ.Ζάεφ υπό τις πιέσεις των Αμερικανών για να κερδίσει μερικές ημέρες ακόμα μήπως και οι «υπόγειες» επαφές με στελέχη του αντιπολιτευόμενου VMRO μπορέσουν να αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα για την Ουάσιγκτον και θα προσπαθήσει να μεταθέσει την ημέρα της ψηφοφορίας κυρώσεως της Συμφωνίας των Πρεσπών

Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων (ΜΙΑ) «Το κυβερνών κόμμα στα Σκόπια και η αντιπολίτευση της χώρας εμμένουν στις θέσεις»

«Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος θα υπερψηφίσουν τη συμφωνία για το μακεδονικό που αποτελεί μία κίνηση που θα ανοίξει τις πόρτες της χώρας για την προσχώρησή της στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε»…

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE αποκαλεί «απαράδεκτη» την πρόταση, καθώς και τη συμφωνία Πρεσπών, η οποία προβλέπει συνταγματικές τροποποιήσεις», προσθέτει το δημοσίευμα.

«Σήμερα, περίπου δέκα βουλευτές της κυβερνώσας παράτασης αναμένεται να ανέβουν στο βήμα της βουλής των Σκοπίων. Στις αρχές της εβδομάδας, βουλευτές της αντιπολίτευσης ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τη συζήτηση και ζήτησαν να γίνει άμεσα ψηφοφορία…»

«Εάν γίνει σήμερα η συζήτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών, η βουλή των Σκοπίων πρέπει να προχωρήσει σε ψηφοφορία της πρότασης. Απομένει να αποφασιστεί εάν οι βουλευτές θα ψηφίσουν αμέσως μετά τη συζήτηση ή αν η ψηφοφορία θα μετατεθεί για άλλη ημέρα. Απαιτείται η πλειοψηφία των δύο τρίτων για την επικύρωση της συμφωνίας», σχολιάζει το δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν δεν εγκριθεί η πρόταση στη βουλή για την έναρξη συνταγματικών αλλαγών, είναι πολύ πιθανό να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές» ,προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.