Πρωτοφανείς πιέσεις στους Σκοπιανούς βουλευτές του VMRO και από ΕΛΚ: «Έχετε τεράστιες ευθύνες»

Πρωτοφανείς πιέσεις στους Σκοπιανούς βουλευτές του VMRO και από ΕΛΚ: «Έχετε τεράστιες ευθύνες»

«Η αντιπολίτευση» στην πΓΔΜ «έχει μεγάλη ευθύνη για την πορεία της χώρας έναντι της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ, αυτές είναι κρίσιμες αποφάσεις για τις μελλοντικές γενιές» δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας του ΕΛΚ, Τζόζεφ Ντολ, με ανάρτησή του στο Twitter, ενώ στα Σκόπια διεξάγεται από τη Δευτέρα σκληρή κοινοβουλευτική συζήτηση προκειμένου να εγκριθεί η συμφωνία με την Ελλάδα για την ονομασία, απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη των Σκοπίων στην ευρω – ατλαντική συμμαχία.

Οι ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, David McAllister και Eduard Kukan απευθύνουν επίσης την ίδια έκκληση. Οι βουλευτές της πΓΔΜ «έχουν βασική ευθύνη στην καθοδήγηση της πολιτικής ηγεσίας της χώρας», αναφέρουν σε νότα, προτρέποντας τους σκοπιανούς πολιτικούς – σε αυτή τη στιγμή αδιεξόδου και αντιπαράθεσης – να «αναλάβουν τις ευθύνες τους» και να εκμεταλλευτούν «αυτή τη μοναδική ευκαιρία για την εποικοδομητική οικοδόμηση του ευρω – ατλαντικού μέλλοντος» των Σκοπίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.