ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κωμικοτραγικές σκηνές στη Βουλή των Σκοπίων: «Πείνασαν» οι Σκοπιανοί και θα επανέλθουν στις 10 το βράδυ

Κωμικοτραγικές σκηνές στη Βουλή των Σκοπίων: «Πείνασαν» οι Σκοπιανοί και θα επανέλθουν στις 10 το βράδυ

Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίσσονται μέσα και γύρω από τη Βουλή των Σκοπίων! Η κρίσιμη συνεδρίαση και η ψηφοφορία για την πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 12 το μεσημέρι.

Το χοντρό παζάρι, όμως, που γίνεται στο παρασκήνιο και για το οποίο βοούν όλα τα Βαλκάνια, με τις βαλίτσες γεμάτες δολάρια να πηγαινοέρχονται στα πορτ-μπαγκαζ των μαύρων αυτοκινήτων, υποχρέωσαν τον Ζάεφ να προχωρήσει σε συνεχείς αναβολές. Με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μην έχει ξεκινήσει μέχρι το βράδυ!

Πριν από λίγο οι περισσότεροι βουλευτές έφυγαν, με την επίσημη δικαιολογία ότι πείνασαν και πάνε να γευματίσουν. Το προεδρείο της Βουλής ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ (τοπική ώρα), δηλαδή 10 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δημοσιογραφικοί παρατηρητές χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο και τονίζουν ότι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και κωμικά, αν δεν αφορούσαν ένα τόσο σοβαρό ζήτημα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.