ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

VMRO: «Το κοινοβούλιο έχει καταστεί αρένα εκβιασμού – Eκβιάζουν μέχρι και οικογένειες βουλευτών»

VMRO: «Το κοινοβούλιο έχει καταστεί αρένα εκβιασμού – Eκβιάζουν μέχρι και οικογένειες βουλευτών»

Δραματική είναι η νύχτα στα Σκόπια. Tο VMRO κάνει καταγγελίες-φωτιά για δωροδοκία βουλευτών προκειμένου να ψηφίσουν θετικά.

Ο γ.γ. του VMRO-DPMNE, Ιγκόρ ΓιανούσεφΣοβαρές, προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με τις δωροδοκίες βουλευτών, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ισχυρές πιέσεις.

«Το κοινοβούλιο έχει καταστεί αρένα εκβιασμού. Οι υποσχέσεις είναι πολλές και εκβιάζουν μέχρι και τις οικογένειες βουλευτών», δήλωσε, σύμφωνα με το a1on.

Οπως είπε, έφτασαν να προσφέρουν σε βουλευτές από 250.000 ευρώ μέχρι 2 εκατ. ευρώ προκειμένου να πουν «ναι» στις συνταγματικές αλλαγές. Ο Γιανούσεφ τόνισε ότι οι βουλευτές του κόμματος δεν υπέκυψαν στις δωροδοκίες, χωρίς να αποκαλύπτει τα ονόματά τους, αφήνοντας την υπόθεση στα χέρια των αρμόδιων οργάνων.

Η συζήτηση στην Βουλή ήταν να αρχίσει στις 13.00 ώρα Ελλάδος, μετατέθηκε για τις 16:00 ώρα Ελλάδος αλλά ακόμα δεν έχει ξεκινήσει σύμφωνα με σκοπιανά ΜΜΕ. Ίσως η νέα καθυστέρηση να οφείλεται στο γεγονός όπως μεταδίδουν σκοπιανά ΜΜΕ ότι στον Ζόραν Ζάεφ λείπουν 2 με 3 βουλευτές για την πλειοψηφία.

Ο εκπρόσωπος Ταλάτ Ξαφερί ανακοίνωσε ότι η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 21:00 (τοπική ώρα, 22:00 ώρα Ελλάδος), ωστόσο, το VMRO-DPMNE ξεκαθαρίζει ότι γι’ αυτούς η συζήτηση τελείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αντιπολίτευσης προσέφυγε σε αρμόδια όργανα, μετά από τα καταγγελίες σε διάφορα ΜΜΕ, πως ασκήθηκε πίεση μέσω εκβιασμών, απειλών ή δωροδοκιών σε βουλευτές προκειμένου να ψηφίσουν «ναι» στις συνταγματικές αλλαγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.