ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σκόπια σε Καμμένο για τα περί δωροδοκιών: «Fake news»

Σκόπια σε Καμμένο για τα περί δωροδοκιών: «Fake news»

Τα Σκόπια επέκριναν τον Πάνο Καμμένο, για την αναπαραγωγή fake news, ενώ τον καλούν σε συνεργασία, στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας.

Αυτή ήταν η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου της ΠΓΔΜ, στην ανάρτηση του Ελληνα υπουργού Αμυνας, ο οποίος σχολίασε τις καταγγελίες της σκοπιανής αντιπολίτευσης περί δωροδοκιών βουλευτών.

«Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολές προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι», ήταν η ανάρτηση που έκανε ο κ. Καμμένος, διαφοροποιούμενος για μία ακόμη φορά από τη στάση της κυβέρνησης, καθώς την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας έστελνε συγχαρητήρια στον Ζόραν Ζάεφ για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή υπέρ της έναρξης της διαδικασίας συνταγματικής αναθεώρησης.

«Παρακαλώ ενημερωθείτε ότι μοιραστήκατε fake news που ήδη έχουν διαψευστεί επίσημα από την κυβέρνησή μας. Στο πνεύμα της δημοκρατίας και της καλής διπλωματίας, ας δουλέψουμε για τη φιλία ανάμεσα στις χώρες μας», του απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων, Μίλε Μποσνιακόφσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/portparolVRM/status/1053381204609777669

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.