ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έρευνα για τον πρόεδρο των Σκοπίων ξεκινά η εισαγγελία της χώρας

Έρευνα για τον πρόεδρο των Σκοπίων ξεκινά η εισαγγελία της χώρας

Η Βασική Εισαγγελία των Σκοπίων θα ερευνήσει για παραβίαση του Συντάγματος από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Γκιόργκε Ιβάνοφ.

Η ανακοίνωση, στα μέσα ενημέρωσης των Σκοπίων, έρχεται κατόπιν της άρνησης του Ιβάνοφ, να υπογράψει τον νόμο για τις γλώσσες, όπου σύμφωνα με τον ψηφισθέντα νόμο, η αλβανική γλώσσα γίνεται ισότιμη της σλαβικής, καθώς και την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως επισημαίνεται, είναι προφανές ότι γίνεται άλλη μια προσπάθεια πίεσης προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας από την κυβέρνηση του Ζόραν Ζάεφ, μετά την δημόσια δήλωση του Ιβάνοφ ότι δεν συναινεί με τις συνταγματικές τροποποιήσεις που ψήφισε το Κοινοβούλιο.

Ωστόσο, η δικαστική έρευνα κατά του Ιβάνοφ, είναι μια περίπλοκη και πολύ μεγάλη διαδικασία, αφού αυτή πρέπει να γίνει στο Κοινοβούλιο και ο Ζάεφ θα πρέπει να έχει, πάλι, την πλειοψηφία των δύο τρίτων, του αριθμού των βουλευτών που ψήφισαν τις συνταγματικές αλλαγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.