Οι Αλβανοί αστυνομικοί βούτηξαν και τους σάκους με ρόδια και καρύδια που είχε σπίτι του ο ήρωας Κ.Κατσίφας!

Οι Αλβανοί αστυνομικοί βούτηξαν και τους σάκους με ρόδια και καρύδια που είχε σπίτι του ο ήρωας Κ.Κατσίφας!

Ο γαμπρός του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Βαγγέλης Σακελλαράκης, επικαλούμενος τον ιατροδικαστή Ιωαννίνων Θεόδωρο Βουγιουκλάκη που είδε χθες τη σορό του στο νοσοκομείο Αργυροκάστρου παρόντος και του ιδίου επιβεβαιώνει αυτό που ήδη έγινε γνωστό:

Ο Κ.Κατσίφας πυροβολήθηκε όρθιος και προφανώς όταν είχε ήδη παραδοθεί καθώς ήταν γαλήνιος στο πρόσωπο.

Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση είναι ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί βούτηξαν από το σπίτι του ήρωα μέχρι και τους σάκους με ρόδια και καρύδια που είχε στοιβαγμένους!

Σύμφωνα με τον γαμπρό του, ο Κατσίφας είχε τη δυνατότητα να ξεφύγει στην Ελλάδα από το βουνό όπου βρισκόταν, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει στο χωριό και να παραδοθεί και την ώρα που σήκωσε τα χέρια ψηλά οι Αλβανοί αστυνομικοί τον πυροβόλησαν από απόσταση 15 -20 μέτρων.

Αυτό, είπε, φαίνεται και από το «γαλήνιο ύφος» της σορού του. Σήκωσε τα χέρια του και φώναξε: «Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η Βόρεια Ηπειρος». «Ηταν όρθιος και κοιτούσε τους εκτελεστές στα μάτια», υπογραμμμίζει.

Ο Βαγγέλης Σακελλαράκης υποστήριξε επίσης ότι ο Κατσίφας δεν σκότωσε κανέναν και αν ήθελε να το κάνει θα το έκανε. Κατά την άποψή του τα πυρά του ήταν άσφαιρα.

Είπε ακόμη ότι ο 35χρονος είχε στοχοποιηθεί από τους Αλβανούς εδώ και 4-5 χρόνια γιατί θεωρούσαν ότι ξεσήκωνε τη μειονότητα ενώ ήθελε να κτίσει και μια εκκλησία.

Αποκάλυψε επίσης ότι οι Αλβανοί αστυνομικοί επί 4 με 5 ώρες βρίσκονταν έξω από το σπίτι του 35χρονου με full face μάσκες. Αφού μπήκαν μέσα χτύπησαν την μητέρα του Κωνσταντίνου και την πίεζαν να μιλήσει Αλβανικά.

Στο τέλος άρπαξαν από το σπίτι και δυο τσουβάλια καρύδια και ρόδια που είχε μαζέψει ο Κωνσταντίνος.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στον Σκάι και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είπε: «Ο Αλβανός ιατροδικαστής έραψε τα τραύματα και έπλυνε τις πληγές του, καταστρέφοντας σημαντικά στοιχεία. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο Κωνσταντίνος να δέχεται πυροβολισμούς. Δεν σκότωσε και δεν τραυμάτισε κανέναν». Και σημειώνει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Κωνσταντίνος είχε αποφασίσει να πεθάνει εκείνη την άγια ημέρα, για αυτό το πρόσωπό του ήταν γαλήνιο. Για αυτό γύρισε πίσω, είχε χρόνο να φύγει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.