ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εκθεση σοκ για Σκόπια: Οι Αλβανοί είναι το 40% του πληθυσμού…

Εκθεση σοκ για Σκόπια: Οι Αλβανοί είναι το 40% του πληθυσμού…

Σύμφωνα με έκθεση του Ιταλικού Περιφερειακού Ινστιτούτου σε συνεργασία με την αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), δημοσιεύει την κατανομή του πληθυσμού στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας (έτσι την αποκαλεί ‘R. Maqedonisë Veriore’) και συγκεντρωτικά παρουσιάζει έναν πίνακα στον οποίο εμφαίνεται το ποσοστό επί τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας με την εθνική διάκριση του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Βαλκανικό Περισκόπιο η οποία δημοσιεύει την ιταλική μελέτη, ο αλβανικός πληθυσμός δεν είναι στο 20 με 25% όπως διατείνονται οι Σλάβοι των Σκοπίων αλλά φθάνει το 40% του πληθυσμού.

«Αν και η ‘Βόρεια Μακεδονία’ αναμένεται να κάνει απογραφή του πληθυσμού και να καταγραφεί το ποσοστό των Αλβανών στο κράτος- ωστόσο η απογραφή θα γίνει με νόμο που θα ψηφισθεί στο κοινοβούλιο, και αυτός ο νόμος προβλέπει την καταγραφή του πληθυσμού μόνο με τη γλώσσα που μιλούν», γράφει το δημοσίευμα.

Η ιταλική έκθεση δείχνει με σαφήνεια ότι οι Αλβανοί είναι πολύ περισσότεροι από αυτό που ισχυρίζονται οι Σλάβοι των Σκοπίων- 25% του πληθυσμού, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.