Βίντεο: Όταν ο Ζ.Ζάεφ μιλούσε για διδασκαλία των «μακεδονικών» στην Ελλάδα και «μακεδονικούς» χορούς στην Θεσσαλονίκη!

Βίντεο: Όταν ο Ζ.Ζάεφ μιλούσε για διδασκαλία των «μακεδονικών» στην Ελλάδα και «μακεδονικούς» χορούς στην Θεσσαλονίκη!

Ο Ζ.Ζάεφ πείχε μιλήσει πριν λίγους μήνες σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους για «Μακεδόνες» του Αιγαίου που θα μπορούν να διδάσκονται την «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα και τίθεται το ερώτημα, δεν γνώριζαν ο Α.Τσίπρας και ο Ν.Κοτζιάς ότι υπέγραφαν μια συμφωνία η οποία θα δημιουργούσε φοβερά εθνικά προβλήματα από την επόμενη κιόλας ημέρα;

Εκεί λέει ότι θα του άρεσε να διδάσκεται η λεγόμενή «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα και να χορεύονται οι αποκαλούμενοι «μακεδονικοί» χοροί στη Θεσσαλονίκη!

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που έχει δημοσιεύσει το Star, καταγράφεται ο Ζάεφ να δηλώνει ότι «θα είναι δυνατή η μελέτη της μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα καθώς θα είναι επίσης δυνατό να μάθουν ελληνικά εδώ. Αλλά θα χορεύεται ο Μακεδονικός χορός στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα όπως εδώ θα χορεύετε συρτάκι»!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=2-29okJ8cww

Σημειώνεται ότι το Σάββατο ο Σκοπιανός πρωθυπουργός απαντώντας σε παρατήρηση του βουλευτή του VMRO-DPMNE, Τράιτσο Ντίμκοφ, ότι με την αλλαγή του ονόματος σε ‘Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας’ δημιουργείται ένα νέο κράτος και μια νέα ταυτότητα για τους πολίτες και χάνεται η επαφή με τους ‘Μακεδόνες’ στις γειτονικές χώρες, είπε:

«Η χώρα παραμένει, φυσικά, η ίδια, η γλώσσα θα αναγνωρίζεται από όλους και η ‘Μακεδονία’ θα γίνει μέρος όλων των διεθνών οργανισμών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά τους ‘Μακεδόνες’ στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι για αυτούς, ειδικά για το Αιγαίο, δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτε τα τελευταία 27 χρόνια- από την ανεξαρτησία της ‘Μακεδονίας’ και ότι με αυτήν τη συμφωνία ενδέχεται( υπάρχει η πιθανότητα) η μακεδονική γλώσσα να διδάσκεται στην Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.