ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μας ειρωνεύονται μέχρι και οι Αλβανοί: «Όποιοι θίγονται να προσφύγουν στο δικαστήριο»

Μας ειρωνεύονται μέχρι και οι Αλβανοί: «Όποιοι θίγονται να προσφύγουν στο δικαστήριο»

Σα να μην έφταναν οι ανθελληνικές ενέργειες των Τιράνων στα ελληνικά χωριά της Βόρειας Ηπείρου με το γκρέμισμα περιουσιών και τον συνεχή εκφοβισμό, ήρθαν τώρα και οι….ειρωνείες από την κυβέρνηση Ράμα.

Δηλώνει έκπληξη από τη δήλωση του ελληνικού υπουργείου, ενώ επισημαίνει ότι «ως ευρωπαϊκή χώρα, μέλος της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου του Στρασβούργου και εφαρμόζει τις αποφάσεις του».

Τη λύπη του για τη δήλωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών που βασίστηκε σε «διαστρέβλωση των γεγονότων» αναφορικά με τις απαλλοτριώσεις περιουσιών Ελλήνων ομογενών, εκφράζει το αλβανικό υπουργείο για την Ευρώπη και Εξωτερικών.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, εξεπλάγην από τη δήλωση του ελληνικού υπουργείου, ενώ επισημαίνει ότι «ως ευρωπαϊκή χώρα, μέλος της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου του Στρασβούργου και εφαρμόζει τις αποφάσεις του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το δικαίωμα στην περιουσία είναι συνταγματικό και απολαμβάνεται χωρίς διακρίσεις και ισότιμα από όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως εθνικότητας» επισημαίνει και προσθέτει ότι «επομένως, όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στο δικαστήριο σε περίπτωση υποτιθέμενης παραβίασης αυτού του δικαιώματος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.