ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιστορικός : «Την Ελλάδα την απελευθέρωσαν οι Αλβανοί»

Ιστορικός : «Την Ελλάδα την απελευθέρωσαν οι Αλβανοί»

Το εθνικό φρόνημα τον Ελλήνων προκαλεί ο αλβανός ιστορικός Pëllumb Xhufi υποστηρίζοντας πως η Ελλάδα έχει «κενό» ηρώων και γι’ αυτό θέλει να το γεμίσει «αρπάζοντας» τους ήρωες της Αλβανίας αναφέρει η aftonomi.gr.

Ο ανιστόρητος Xhufi προέβει στην δήλωση αυτή σε απάντηση του ξεμπροστιάσματος που έκανε η Χρυσή Αυγή στους τουρκόσπορους της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας όπου μεταξύ άλλων τόνισε την Ελληνική καταγωγή του Εθνικού ηρώα της Αλβανίας, Γεώργιου Καστριώτη.

Μάλιστα ο ανιστόρητος Αλβανός προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας πως οι ήρωες του 1821 που μέσω της επανάστασής τους απελευθέρωσαν την Ελλάδα ήσαν Αλβανοί, μάλιστα ως πριστήριο ο Xhufi επικαλείται το ντοκιμαντέρ που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ «Οι Ήρωες του 1821».

Για το θέμα αυτό οι Αλβανοί ιστορικοί “εργάζονται ” εδώ και πολλά χρόνια με ιστορικά άρθρα , εκδόσεις βιβλίων στα οποία λένε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι αυτήν την  στιγμή στην Ελλάδα ζούν οι απόγονοι τους που είναι οι “αρβανίτες”  που πολέμησαν τους Τούρκους και  οι οποίοι έμειναν απο ιστορική συγκυρία στην χώρα μας. Μάλιστα τους τοποθετούν σε περιοχές γύρω απο την αθήνα , στην νότια Αττική αλλά και σε άλλα μέρη. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.