ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ. Μπερίσα: «Είμαι αποφασισμένος να ενώσω το έθνος»

Σ. Μπερίσα: «Είμαι αποφασισμένος να ενώσω το έθνος»

Είμαι αποφασισμένος να ενώσω το έθνος”, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα κατά τη διάρκεια συνάντησης με διευθυντικά στελέχη του “δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Κοσσυφοπεδίου”, RTK.

Οι Κοσοβάροι ευχαρίστησαν τον πρωθυπουργό της Αλβανίας για την ιδέα του για τη δημιουργία ενός κοινού χώρου ραδιοτηλεοπτικών μεταδόσεων μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου.

Ο Σαλί Μπερίσα πριν από λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου ζήτησε επίσης, την έναρξη το συντομότερο δυνατό της διαδικασίας για τη διοργάνωση ενός κοινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου, που ο ίδιος αποκάλεσε “εθνικό πρωτάθλημα”, αλλά οι ειδικοί λένε ότι είναι αδύνατο, επειδή το καταστατικό της FIFA και της UEFA δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο.

Τα στελέχη της Ραδιοτηλεόρασης του Κοσσυφοπεδίου συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης της Αλβανίας, Εντίρα Μπουσάτι, η οποία δήλωσε ότι δεν υπάρχει νομικό εμπόδιο για την εκπομπή των ΜΜΕ του Κοσσυφοπεδίου στην αλβανική επικράτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.