ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κοσσυφοπέδιο: Πραγματοποίησαν στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της ανεξαρτησίας τους

Κοσσυφοπέδιο: Πραγματοποίησαν στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της ανεξαρτησίας τους

Παρέλαση των στρατιωτών της Δύναμης Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου πραγματοποιήθηκε στην Πρίστινα καθώς και πανηγυρική συνεδρίαση της Συνέλευσης του Κοσσυφοπεδίου σηματοδοτώντας την 11η επέτειο της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου.

Πριν από την παρέλαση, ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, συνεχάρη τους πολίτες του Κοσσυφοπεδίου για την 11η επέτειο, δηλώνοντας ότι οι στρατιώτες της Δύναμης Ασφαλείας είναι το καμάρι του Κοσόβου και η καλύτερη απόδειξη της επιτυχία και της προόδου της χώρας.

Σημείωσε ότι η απόφαση να σχηματισθεί ο στρατός είναι δίκαιο και νόμιμο ιστορικό δικαίωμα.

Ο πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου δήλωσε ότι ο δρόμος για την οικοδόμηση κράτους απαιτούσε σοφία και υπομονή, καθώς και γνώση πότε να ληφθούν στρατηγικές αποφάσεις και πότε να κάνει συμβιβασμούς.

Την στρατιωτική παρέλαση καθώς και την επίσημη συνέλευση του κοινοβουλίου του Κοσσυφοπεδίου παρακολούθησαν ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα και ο πρέσβης των ΗΠΑ, Γουίλιαμ Γουόκερ, καθώς και πρέσβεις άλλων φιλικών χωρών στην Πρίστινα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Κοσόβου.

Πηγή: echedoros-a.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.