Γιατί ο Ε.Ράμα «έφαγε» την μπογιά στο πρόσωπο: Έβγαζε γλώσσα κατά του πολιτικού του αντιπάλου! (βίντεο)

Γιατί ο Ε.Ράμα «έφαγε» την μπογιά στο πρόσωπο: Έβγαζε γλώσσα κατά του πολιτικού του αντιπάλου! (βίντεο)

Την μπογιά που «έφαγε» στο πρόσωπο ο Εντι Ράμα στην αλβανική Βουλή την δέχτηκε επειδή ο ίδιος το προκάλεσε, όπως αποκαλύπτεται από ένα βίντεο που εστιάζει στον αλβανό πρωθυπουργό και την συμπεριφορά του προς τους αντιπάλους του, κατά την διάρκεια της διήμερης επεισοδιακής συνεδρίασης.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει αλβανική ιστοσελίδα στο Instagram, ο Ράμα κορόιδευε τον αντίπαλό του Έντι Παλόκα, βγάζοντάς του την γλώσσα (!), ενώ εκείνος του απήυθυνε το λόγο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.

https://www.instagram.com/p/Bt3FrsaH8uT

Στο βίντεο ο Ράμα φαίνεται, όχι μόνο να βγάζει την γλώσσα σαν παιδάκι, αλλά και να κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο που «συνοδεύει« την κοροϊδία αυτή!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προηγείται της επίθεσης του Έντι Παλόκα με μπογιά στον Αλβανό πρωθυπουργό και κατά πολλούς…. εξηγεί την οργή του, μαζί με την αποστροφή του πρωθυπουργού που αποκάλεσε τον πρόεδρο του Δημοκρατικού κόμματος, του κόμματος του Παλόκα, Λουλζί Μπάσα ως «μικρό παιδί που δεν ξέρει τι λέει».

Αυτή ήταν και η αφορμή που ο Παλόκα έφυγε γρήγορα από τη θέση του και σημάδεψε τον Ράμα με σύρριγγα που περιείχε μπογιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συζήτηση στο αλβανικό κοινοβούλιο αφορούσε την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ο Εντι Ράμα σχολίασε με τις φράσεις αυτές, «το παιδί που μόλις μίλησε όχι μόνο δε σκέφτεται αυτά που λέει αλλά πολύ απλά δεν ξέρει τι λέει», τον πολιτικό του αντίπαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.