ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο στρατός της Αλβανίας αναλαμβάνει την φύλαξη του αεροδρομίου των Τιράνων!

Ο στρατός της Αλβανίας αναλαμβάνει την φύλαξη του αεροδρομίου των Τιράνων!

Η υπουργός Άμυνας Olta Xhacka δήλωσε την Τετάρτη ότι διέταξε την στρατιωτική αστυνομία και τις ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αεροπορίας να εγκαταστήσουν μια περίμετρο ασφάλειας γύρω από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Μητέρα Τερέζα” στα Τίρανα.

Οι ληστές απέσπασαν τα χρήματα καθώς φορτώνονταν σε αεροπλάνο της Austrian Airlines την Τρίτη το απόγευμα. Ένας ληστής πυροβολήθηκε σε ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, αλλά τα χρήματα δεν ανακτήθηκαν.

Τα μετρητά αποστέλλονται τακτικά από την Αλβανία από ιδιωτικές τράπεζες, επειδή η κεντρική τράπεζα της χώρας δεν δέχεται ξένο νόμισμα.

Η Κίνα Everbright Ltd, που εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, η οποία διαχειρίζεται τον αερολιμένα, απέρριψε ως “εσφαλμένους” ισχυρισμούς του υπουργού Εσωτερικών ότι η ασφάλεια στο αεροδρόμιο απέτυχε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.