ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κρίσιμη η κατάσταση για τον Ε.Ράμα: Νύχτα χάους στην Αλβανία – Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς (βίντεο)

Κρίσιμη η κατάσταση για τον Ε.Ράμα: Νύχτα χάους στην Αλβανία – Συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς (βίντεο)

Σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ αντικυβερνητικών διαδηλωτών οι οποίοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο της κυβέρνησης με δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν χθες, στην Αλβανία.

Χιλιάδες Αλβανοί υποστηρικτές της Αντιπολίτευσης με κεντρικό σύνθημα να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, πραγματοποίησαν μεγάλη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα.

Οι διαδηλωτές εκτός από την παραίτηση Ράμα, ζητούν την προκήρυξη πρόωρων εκλογών.

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό μπροστά από το κτίριο της κυβέρνησης, συγκρούστηκαν με την Αστυνομία με αποτέλεσμα να επικρατήσει για αρκετή ώρα χάος στους δρόμους και να τραυματιστούν άτομα και από τις δύο πλευρές .

Οι συγκρούσεις των διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις συνεχίστηκαν και στους κεντρικούς δρόμους των Τιράνων με ομάδες διαδηλωτών να βάζουν φωτιές σε αυτοκίνητα και να πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών και δακρυγόνων.

Από τα επεισόδια, πέντε άντρες της αστυνομίας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ υπήρξαν και τραυματίες δημοσιογράφων και πολιτών.



https://twitter.com/BalkanInsight/status/1117146850518290433


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.