ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βουλγαρία: Διαμαρτυρία για κατασκευή μεγάλου Τζαμιού

Βουλγαρία: Διαμαρτυρία για κατασκευή μεγάλου Τζαμιού

 Νέοι από την περιοχή του Γκότσε Ντέλτσεφ δεν θα επιτρέψουν την κατασκευή ενός δεύτερου τζαμιού στην πόλη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί πολιτική διαμαρτυρία ενάντια στην κατασκευή ενός μουσουλμανικού τεμένους, το οποίο σύμφωνα με τους διοργανωτές θα είναι το μεγαλύτερο τέμενος στα Βαλκάνια.

Η συντονιστική επιτροπή έχει κυκλοφορήσει αφίσες στα κοινωνικά δίκτυα με προσφυγές κατά του νέου Τζαμιού και του εξισλαμισμού της περιοχής του (βουλγαρικού) Νευροκοπίου.

Ως πρόεδρος στην διαμαρτυρία ορίστηκε ο Αντόν Μπαλταντζίεφ.

Ωστόσο πολιτικές ενώσεις των πολιτικών κομμάτων δεν επιθυμούν να έρθουν σε αντίθεση με τους μουσουλμάνους και δεν έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν εθνοτικές εντάσεις.

Το βουλγαρικό δημοσίευμα αναφέρει ότι οι διοργανωτές  επισκέφθηκαν το Μητροπολίτη Νευροκοπίου, Ναθαναήλ, στο Χατζηδήμοβο και λένε ότι ο Επίσκοπος τους έδωσε την ευλογία του για το συλλαλητήριο της Παρασκευής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.