ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Βουλγαρία θα αναλάβει την προστασία του εναέριου χώρου των Σκοπίων μόλις παραλάβει τα F-16 block 70

Η Βουλγαρία θα αναλάβει την προστασία του εναέριου χώρου των Σκοπίων μόλις παραλάβει τα F-16 block 70

Την αστυνόμευση του εναέριου χώρου των Σκοπίων πρόκειται να αναλάβει η Βουλγαρία.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από συνάντηση που είχαν ο Βούλγαρος πρωθυπουργός και ο Σκοπιανός ομόλογός του, Ζόραν Ζάεφ, ο Μπόικο Μπορίσοφ επιβεβαίωσε ότι η Πολεμική Αεροπορία της χώρας του θα αναλάβει την αστυνόμευση του εναέριου χώρου των Σκοπίων.

Αυτό θα συμβεί, μόλις παραληφθούν τα νέα F-16, τα οποία η Σόφια αναμένεται να παραγγείλει εντός του 2019.

Η συμφωνία οριστικοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ των πρωθυπουργών των δύο χωρών, όπως έγραψαν το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters και το έγκυρο στρατιωτικό σάιτ janes.com.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.