Πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας: «Η Χρυσή Αυγή θα αντιμετωπιστεί ως τρομοκρατική οργάνωση»

Πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας: «Η Χρυσή Αυγή θα  αντιμετωπιστεί ως τρομοκρατική οργάνωση»

Ως τρομοκρατική οργάνωση βλέπει την Χρυσή Αυγή ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Παντελή Μάικο, ο οποίος αντέδρασε σήμερα σε σχέση με την υποτιθέμενη δημιουργία του πρώτου παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στους Αγίους Σαράντα της Βόρειου Ηπείρου αναφέρει το aftonomi.gr.

Κατά τον Μάικο ένοχος γι’ αυτήν την κατάσταση είναι η αλβανική κυβέρνηση που επιτρέπει στο ελληνικό «ναζιστικό κίνημα» της Χρυσής Αυγής να ανοίξει παράρτημα στην Αλβανία.

«Υπάρχει Υπουργείο Εσωτερικών και Υπουργείο Δικαιοσύνης στην χώρα μας για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την είδηση που δημοσιεύθηκε σήμερα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης; Η Χρυσή Αυγή στην Αλβανία πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μια τρομοκρατική οργάνωση. Τέτοιες οργανώσεις είναι «κλινικός θάνατος» των ευρωπαϊκών αρχών και του ευρωπαϊκού πνεύματος της περιοχής », γράφει ο Μάικο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Πάντως η Aftonomi.gr επικοινώνησε με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστο Παππά ο οποίος διέψευσε την είδηση για δημιουργία παραρτήματος της Χρυσής Αυγής στο χωριό Μεσοπόταμο της Βόρειου Ηπείρου τονίζοντας ωστόσο πως στην “Βόρειο Ήπειρο υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής”.

Απ’ ότι φαίνεται οι Αλβανοί τρέμουν την Χρυσή Αυγή και βλέπουν παντού εφιάλτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.