Κοινή στρατιωτική άσκηση ΠΓΔΜ-ΗΠΑ

Κοινή στρατιωτική άσκηση ΠΓΔΜ-ΗΠΑ

Μέλη της ειδικής μονάδας καταδρομών  του Στρατού της ΠΓΔΜ  «Λύκοι» καθώς και τμήμα της 10ης Ομάδας Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ πραγματοποίησαν κοινή εκπαιδευτική άσκηση στα πλαίσια της 11ης  χειμερινής Εκπαίδευσης  στην οροσειρά Σαρ- Шар Планина αναφέρει ο σκοπιανός τύπος.

Την άσκηση παρακολούθησαν ο υπουργός Άμυνας Φατμίμ Μπεσίμι, ο Αρχηγός ΓΕΣ υποστράτηγος Γκοράντσο Κοτέσκι και ο αναπληρωτής Πρέσβης των ΗΠΑ στα Σκόπια, Brian Aggeler.

Ο υποστράτηγος Κοτέσκι ανακοίνωσε ότι κατά το 2013 ο Στρατός των Σκοπίων- ARM, θα πραγματοποιήσει μια σειρά κοινών ασκήσεων με τους στρατούς των κρατών μελών του ΝΑΤΟ και των χωρών εταίρων που δεν είναι μέλη της Συμμαχίας.

«Η εταιρική σχέση μεταξύ των Σκοπίων και των Ηνωμένων Πολιτειών έχει πολλές πτυχές. Αυτή η άσκηση αποτελεί, απλά, ένα παράδειγμα και ελπίζω στο μέλλον να έχουμε περισσότερες ασκήσεις εδώ στα Σκόπια», δήλωσε ο Αμερικανός εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.