ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία το Σάββατο στην Αθήνα

Μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία το Σάββατο στην Αθήνα

Μεγάλη συγκέντρωση για τη Μακεδονία πραγματοποιείται το Σάββατο στην Αθήνα. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το «Εθνικό Μέτωπο», η «Εθνική Κοινωνική Δράση», ο «Πατριωτικός Σύνδεσμος», και το «Δίκτυο Εθνικιστών».

Τόπος συνάντησης έχει οριστεί το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Β. Ολγας & Β.Αμαλίας και ώρα συνάντησης 7 το απόγευμα.

«Η Μακεδονία είναι Ελληνική. Απαιτούμε την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας.

Η συμφωνία που παραχώρησε το ιερό όνομα της Μακεδονίας, την ιστορία, την γλώσσα, την ταυτότητα και πρόδωσε τους αγώνες γενεών Ελλήνων είναι εν ισχύ. Με άθλιους χειρισμούς και παρά την πάνδημη αντίδραση η προηγούμενη κυβέρνηση προχώρησε στην υπογραφή και την κύρωση της.

Η νέα κυβέρνηση όπως εξ’ αρχής φάνηκε παρά το γεγονός ότι αξιοποίησε την εθνική αγανάκτηση και χαρακτήρισε τη συμφωνία ως εθνικώς επιζήμια, αρνείται και αυτή με τη σειρά της να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες ακύρωσης.Κλείνει τα αυτιά στην μεγάλη κραυγή που ακούγεται απ’άκρο σε άκρο της Ελληνικής επικράτειας.

Οι συνέπειες που προκύπτουν έχουν ήδη γίνει γνωστές. Η ιστορική παραχάραξη απέκτησε τη νομιμότητα που επιτρέπει τη χρήση του ονόματος καθώς και όλες τις συνεπαγόμενες ιδιότητες όπως το δικαίωμα χρήσης ιθαγένειας, της “Μακεδονικής” γλώσσας που ασφαλώς είναι παραβιάσεις κάθε ιστορικής και επιστημονικής πραγματικότητας.

Έτσι, ο τραγικός σφετερισμός κατά της Μακεδονίας, της ιστορίας της, του πολιτισμού της αλλά και κατ’ επέκταση του Ελληνισμού από ένα κρατικό μόρφωμα που συγκροτούν εθνότητες εντελώς άσχετες με την Μακεδονία, αποτελεί ήδη πραγματικότητα με τη δική μας αποδοχή.

Η αδιανόητη εθνική μειοδοσία έπληξε την πατρίδα μας σε διεθνές επίπεδο καθώς καταγράφηκε ως ενδοτική στάση απέναντι στο θνησιγενές τεχνητό μόρφωμα των Σκοπίων.

Αξιώνουμε την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια:

– Γιατί δεν εκπορεύεται από νόμιμες διαδικασίες αφού η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού είναι εναντίον της.
– Γιατί δεν εξυπηρετεί κανέναν εθνικό σκοπό αντίθετα υπονομεύει την εθνική μας υπόσταση και θεμελιώνει μελλοντικές βλέψεις κατά της Ελλάδας.
– Γιατί σε όλη την ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού, ποτέ δεν έγινε δεκτή η οικειοθελής παραχώρηση της ιστορίας , του ονόματος και των παραδόσεων ενός μεγάλου τμήματος του.
– Γιατί κανένας εθνικός σχεδιασμός δεν εξυπηρετείται από τη συμφωνία ενώ αποδυναμώνεται περαιτέρω η θέση της χώρας μας
– Γιατί εκχωρούνται ονομασίες, εμπορικοί τίτλοι, περιφερειακές ονομασίες σε άθλιους σφετεριστές.

Καλούμε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε συγκέντρωση στην Αθήνα την 28 Σεπτεμβρίου στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 19.00 για να αξιώσουμε την ακύρωση της άθλιας συμφωνίας.

Πολιτικοί σχηματισμοί, συλλογικότητες, φορείς και πάνω απ’όλα Έλληνες αδούλωτοι να δώσουν το ηχηρό παρόν για την εθνική αποκατάσταση.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.