ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΠΓΔΜ: Νέα έρευνα για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Τραικόφσκι

ΠΓΔΜ: Νέα έρευνα για το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Τραικόφσκι

Σε διάστημα 6 – 12 μηνών αναμένεται να ολοκληρωθεί η νέα έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στο αεροπορικό δυστύχημα, που στοίχισε τη ζωή στον πρώην πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Μπόρις Τράικοφσκι, σε έξι μέλη της αντιπροσωπείας που τον συνόδευε και σε δύο μέλη του πληρώματος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Αεροπλοΐας στο υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης Όμερ Κούλιτς.

Δεκαπενταμελής ομάδα ειδικών από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, την Κροατία, τη Σερβία και την ΠΓΔΜ θα διερευνήσουν τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Η νέα έρευνα αποφασίστηκε πριν από λίγο καιρό, μετά τον εντοπισμό νέων στοιχείων από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΠΓΔΜ για το αεροπορικό δυστύχημα της 26ης Φεβρουαρίου του 2004, κοντά στο Μόσταρ της Βοσνίας.

Σημειώνεται ότι η αρχική έρευνα είχε δείξει ευθύνες του πιλότου για το τραγικό δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.