ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τριμερής Σερβίας, Τουρκίας και Βοσνίας – Ερζεγοβίνης στο Βελιγράδι

Τριμερής Σερβίας, Τουρκίας  και Βοσνίας – Ερζεγοβίνης στο Βελιγράδι

Η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Σερβία συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα. Στο Βελιγράδι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι η τριμερής διάσκεψη Σερβίας – Τουρκίας – Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Στην τριμερή διάσκεψη κυριάρχησαν θέματα που αφορούν τις υποδομές που χρηματοδοτεί η Τουρκία, όπως είναι οι δύο αυτοκινητόδρομοι που θα συνδέουν τη βόρεια και τη νότια Σερβία με την πρωτεύουσα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, το Σαράγεβο.

Τα εγκαίνια της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του ενός από αυτούς τους αυτοκινητόδρομους του αποκαλούμενου ΄΄βόρειου δακτύλου΄΄ θα γίνουν σήμερα αργά το απόγευμα από τους προέδρους της Τουρκίας, της Σερβίας και τα μέλη του συλλογικού προεδρείου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς διάσκεψης, εξετάστηκε επίσης και η δυνατότητα εκσυγχρονισμού του σιδηροδρομικού δικτύου που συνδέει το Βελιγράδι με το Σαράγεβο, με την βοήθεια της Τουρκίας. Ο Βούτσιτς, στην συνέντευξη Τύπου, επανέλαβε και σήμερα αυτό που είπε χθες ότι «ο ρόλος της Τουρκίας στην περιοχή των Βαλκανίων είναι σταθεροποιητικός και συμβάλλει στην εδραίωση της ειρήνης»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.