Ύβρεις κατά της Ελλάδας από τους Σκοπιανούς της Αυστραλίας: «Είναι σφαγείς και φασίστες και ναζί»!

Ύβρεις κατά της Ελλάδας από τους Σκοπιανούς της Αυστραλίας: «Είναι σφαγείς και φασίστες και ναζί»!

Οι φανατικοί Σκοπιανοί που ζουν στην Αυστραλία συνεχίζουν να ξεσαλώνουν τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά, καθώς βγήκαν πάλι μπροστά με νέο παραλήρημα, το οποίο περιλάμβανε… χορό της κοιλιάς και ύβρεις κατά της Ελλάδας, με φόντο τον «Ήλιο της Βεργίνας».

Σύμφωνα με το βίντεο που μετέδωσε το Star στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, διοργάνωσαν ένα φεστιβάλ «μακεδονικής» κουζίνας, με… το μενού, εκτός από φαγητά, να περιλαμβάνει τραγούδια και χορούς, στα οποία ακουγόταν η λέξη «Μακεδονία».

Επίσης, ο επικεφαλής των φανατικών Σκοπιανών Τοντόρ Πετρόβ, πρόεδρος του Παγκόσμιου «Μακεδονικού» Κογκρέσου, κατηγόρησε τους Έλληνες ότι είναι «σφαγείς, φασίστες» αλλά χωρίς αυτό να να είναι αρκετό μας έκανε και ναζί!

Ο ίδιος έκανε λόγο για «αντι-μακεδονισμό της Ελλάδας και της Βουλγαρίας», καθώς και για «ελληνικές και βουλγαρικές γενοκτονίες κατά του μακεδονικού λαού». Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε «ναζιστικό-φασιστική απαίτηση της Ελλάδας να αλλάξει το όνομα του κράτους».

Ωστόσο, οι προκλήσεις δεν σταματούν εκεί. Στα σχολεία της γειτονικής χώρας, τα βιβλία δεν έχουν αλλάξει. Ενώ είχαν υποσχεθεί ότι από φέτος θα τα αποσύρουν, ζητήθηκε πίστωση χρόνου, κάτι που σημαίνει ότι τα παιδιά θα συνεχίσουν να διδάσκονται αλυτρωτικούς χάρτες με τα σύνορά τους να περιλαμβάνουν τη μισή Ελλάδα, ως «συνεχιστές της αρχαίας Μακεδονίας».

«Συνεχίζουν να διδάσκουν τα παιδιά τους ότι η χώρα τους φτάνει κανονικά μέχρι τη Λάρισα και ότι είναι απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου», δήλωσε στο κανάλι o Σλαβολόγος, Μιχάλης Χρυσανθόπουλος.

Δείτε το βίντεο με τους χορούς των Σκοπιανών στην Αυστραλία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.